Schrijf een review

Laat jij je gek maken in de bovenkamer?

Intake

Beste allemaal,

Helaas, aan alle mooie dingen komt een eind, zo ook aan “de bovenkamer” en EscapeBolsward.

26 juni 2018 maakten we op social media bekend dat we onze eigen escaperoom gingen bouwen in Bolsward en november ’18 opende we onze deuren.

Wat een avontuur, een vliegende start, vele tevreden klanten, een mooie samenwerking met het veerhuys, onze eigen escapedixi, wat hebben we genoten! Nu, ruim 2 jaar later, besluiten we (weliswaar met pijn in ons hart) het avontuur te beëindigen, onze gezinnen en ons sociaal leven komen weer op nummer 1!

We hopen van harte dat we de laatste 2 weken van januari 2021 de laatste gasten nog mogen ontvangen want 31 januari sluiten we de deuren definitief.

Bedankt allemaal voor jullie steun en komst! We sluiten dit met trots af!

 

Lieve groetjes,

Alex & Joke

Martin & Lineke

Mocht u nog vragen hebben neem gerust even contact op! Wij staan u graag te woord op 06-18800695 of per mail info@escapebolsward.nl
Groetjes en Tot ziens in de BovenKamer!

Consult kosten

2 personen
32,50
3 personen
27,50
4 personen
25,-
5 personen
22,50
VA 6 personen
20,-

Willen jullie met een groep de Escaperoom bezoeken? Dat kan! Bel, app of mail ons dan even voor de mogelijkheden (06-18800695).

Arrangementen en consumpties in samenwerking met het Veerhuys

Al onze spelers die hun escape avontuur niet combineren met een arrangement, krijgen een gratis consumptie* aangeboden bij het Veerhuys!

De Bovenkamer,
borrels & bites
7,50
Kies je eigen borrelhapjes en 2 consumpties bij het Veerhuys, voor of na het spelen van Escaperoom de bovenkamer.
De Bovenkamer,
plate
15,-
Plate kabeljauw met zachte mosterdsaus of plate kipsaté met satésaus, gebakken uitjes & kroepoek

En 1 consumptie bij het Veerhuys, voor of na het spelen van Escaperoom de bovenkamer.

De Bovenkamer,
diner
25
  • Tomatensoep of Mosterdsoep **
  • Fryslander rundersteak geserveerd met gebakken spek, champignons, ui en kruidenboter of zalm met in kruidenboter gebakken noorse garnaaltjes, rode ui en prei
  • 2 bollen vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom of koffie/thee

En 1 consumptie bij het Veerhuys, voor of na het spelen van Escaperoom de bovenkamer.

* Binnen de gratis consumptie vallen de volgende dranken: koffie, thee, cappuccino, espresso, alle frisdranken (behalve Red Bull), Hertog Jan Pilsener, Jupiler 0.0 en de standaard huiswijnen.

** Qua eten zijn kleine aanpassingen en/of wensen mogelijk. Wanneer u een arrangement wilt boeken raden wij u aan dit tijdig kenbaar te maken, wij zijn afhankelijk van de beschikbaarheid bij het Veerhuys. (het veerhuys is gesloten van 29-12 t/m 02-01)

Bezoektijden Escaperoom

  • Ons binnen nu en  24 uur bezoeken? Dat kan! (alleen telefonisch te reserveren), bel of app naar 06-18800695
  • Reserveren kan via het boekings systeem, je mag ook mailen naar info@escapebolsward.nl
  • Nadat je hebt gereserveerd krijg je van ons een bevestigingsmail, heb je geen mail ontvangen? Neem dan contact met ons op. (Check ook je ongewenste mailbox!)

Feedback

japancasino-x play

4,0 rating
19 januari 2021

And how in that case to act?

—–
https://japancasino-x.com/ | https://japancasino-x.com/

japancasinox

Где снять девушку

3,0 rating
19 januari 2021

https://intim-uslugi.com.ua/prostitutki-vinnica/

Kxretkalszx
2.7
2,7 rating
2.7 out of 5 stars (based on 344 reviews)
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.

 

Verhelderend

INFO

Sinds 15 november 2018 is onze Escaperoom “de bovenkamer” in Friesland geopend. Escaperoom “de bovenkamer” is gevestigd in de gemeente Sudwest Fryslan in het prachtige plaatsje Bolsward.

Onze Escaperoom is een ware belevenis en is zeer geschikt als (team) uitje met je vriendengroep, je collega’s of het gezin. Het spel is een combinatie van uitdaging en creativiteit. Alles draait om samenwerking! Maar pas op, laat je niet gek maken!

F.A.Q.

  • De bovenkamer is een Escaperoom, waarbij het doel is om binnen 60 minuten uit de kamer te ontsnappen. Een hele belevenis!
  • Helaas is onze Escaperoom niet toegankelijk voor rolstoelen.
  • Annuleren van je reservering graag tot 24 uur voor aanvang.
  • Het is niet toegestaan om te komen escapen onder invloed van alcohol en of drugs.
  • Het spelen van onze Escaperoom is op eigen risico.
  • Zorg dat je 10 min voor je gereserveerde speeltijd aanwezig bent, kom je te laat dan kan dit resulteren in een kortere speeltijd.
  • Er zijn altijd mogelijkheden om af te wijken van de standaard openingstijden, bel, mail of app ons om te informeren naar de mogelijkheden.
  • Wanneer er opzettelijk vernielingen aangebracht worden in de room kunnen wij deze kosten op u verhalen.

Contact

Escape Bolsward

De Marne 55,
8701 PV Bolsward.

Schrijf een review

Купить тв приставку для телевидения Купить тв приставку для телевизора Приставка для цифрового тв купить

4,0 rating
16 januari 2021

Тв приставка купить в спб



Тв приставка купить в Москве
Тв приставка купить в спб
Тв приставка цена купить


https://www.youtube.com/watch?v=z7otBfhzO7E





X7j2QGXdKy4Ss9DuVX

Lorenzothips

spackla putsad vägg

3,0 rating
16 januari 2021

It’s awesome to visit this website and reading the views of all colleagues regarding this piece of writing, while I am also eager of getting know-how. spackla putsad vägg

spackla putsad vägg

Свежие новости в мире ремонта и строительства

2,0 rating
16 januari 2021

Как подключить лампочку через выключатель: схемы и правила монтажа
http://zevs-remont-kv.ru/sovety/iashik-dlia-barahla-chto-eto-i-kak-ispolzyetsia.html
http://zevs-remont-kv.ru/news/neispravnosti-holodilnika-atlant-i-sposoby-vernyt-ego-k-jizni.html

Darrellfus

dermalogica stress relief treatment oil

4,0 rating
16 januari 2021

Hey there! I know this is somewhat off topic but I was wondering which blog platform are you using for this website? I’m getting tired of Wordpress because I’ve had problems with hackers and I’m looking at options for another platform. I would be awesome if you could point me in the direction of a good platform. dermalogica stress relief treatment oil

dermalogica stress relief treatment oil

Скачать видео

2,0 rating
16 januari 2021

Скачать Херейд – Я Не Виновен (feat. Эдисон) Капуста Remix]Херейд – Я Не Виновен (feat. Эдисон) Капуста Remix]Группа/Трек в ВК – https://vk.com/kapustasoundTik Tok – https://vm.tiktok.com/ZSvetUdE… Скачать УВОЛИЛСЯ ИЗ ЛИДЕРТРАНС! Что дальше?ПОДПИШИСЬ, ЧТОБЫ НЕ ПРОПУСТИТЬ НОВЫЕ ВИДЕО: ___________________________________Инстаграмм E_CATEGORY: https://www.instagram.com/e_category/… Скачать Хайлайты шикарной игры Миранчука | Аталанта-Кальяри 14.01.2021Алексей Миранчук впервые вышел в стартовом составе и отметился голом в матче Аталанта-Кальяри! Гол и осталь… Скачать Встреча Максима с детьми и обустройство его места для сна. (01.21г.) Семья Бровченко.Вот и вся семья в сборе. Все восемь человек :-). Вместе мы были силой из семи человек, а теперь мы стали силой… Скачать УСПЕТЬ ПОЧИНИТЬ ГАЗ-69 ДЛЯ ДЕДУШКИ! Кто нам помог?Спасибо друзьям:Женя https://www.instagram.com/kawainyi/Ильдар https://www.youtube.com/user/quattro882СпецБуксир https://www.youtube.com/user/Spetsbuksir…
Скачать ОТКУДА У НАС В ДЕРЕВНЕ ПОЯВИЛСЯ ЭТОТ ПУСТЫННЫЙ ХРАМ В МАЙНКРАФТ 100% ТРОЛЛИНГ ЛОВУШКА MINECRAFT>Мои аккаунты:»Второй канал- https://www.youtube.com/c/ПирожоксНичем»Канал с влогами– https://goo.gl/jXotVf »Подписка- https://goo.gl… Скачать МОНГОЛЬСКИЙ ЛИТЛ НАЙТМЕРСFragile. Всем приятного просмотра!Стать спонсором – https://www.youtube.com/user/KuplinovPlay/joinНе забудь подписаться:> Канал… Скачать ГЛОБАЛЫ V.S. СИЛЬВЕРЫ В РЕАЛЬНОЙ ЖИЗНИ! CS:GOСайт: https://cs.fail/r/DUMBAZZПромокод: PROVODNIKКомпьютерный клуб PROVODA:Группа Вконтакте – https://vk.com/provodaInstagram – http://instagram.com… Скачать АДСКИЙ СПУСК НА ПОДВОДНОЙ ЛОДКЕ! ЧТО ДЕЛАТЬ ТЕМ, КТО ПОДНИМАЕТСЯ?! ГТА 5 ОНЛАЙНПолучить подарки в World of Tanks – https://tanks.ly/37THTGh (Важно! Танк Т2LT, неделя премиум-аккаунта и 400 тыс. кредитов выдаетс… Скачать Lp. #Пробуждение #73 НОВЫЙ ЛЕТСПЛЕЙ • МайнкрафтКак играть в Майнкрафт? Как построить дом? Да начнётся же наше пробуждение МайнкрафтВыживание с модами….
Скачать Mucize Doktor 45. Bolum 2. Fragman?Mucize Doktor 45. Bolumuyle 14 Ocak persembe gunu 20.00’da FOX’da ??Mucize Doktor Resmi YouTube Kanal?na Abone Olmak Icin: https://bit.ly/2k2MEqNMucize Doktor Ailesine kat?lmak… Скачать «Батя» с 23 февраля в кино | Премьера трейлераС 23 февраля в широкий российский прокат выйдет полнометражный фильм ТНТ, ТНТ4 и компании Good Story Media «Батя»… Скачать Emanet 94. Bolum Fragman? | Legacy Episode 94 Promo (English & Spanish subs)Abone Ol / Subscribe: https://bit.ly/2TLyNnGYaman K?r?ml? is a successful and young businessman who had a rough childhood but never gave up, on the contrary he even became stronger with… Скачать Ramo – 27.Bolum (Hakk?m Icin Hakk?n? Ver)Ayr?cal?klardan yararlanmak icin Ramo kanal?na kat?l?n: https://bit.ly/34eUNwxHem Cihangir’in adamlar?, hem de Mazhar, Ramo’nun pesindedir art?k.Sibel, ailenin yan?ndad?r… Скачать Alev Alev 10. Bolum FragmanBu dizi ve cok daha fazlas? puhutv’de > https://puhutv.com/alev-alev-detay?utm_medium=referral&utm_source=youtube&utm_campaign=alev_alev&utm_content=detayAlev Alev’e Abone Olmak Icin…
Скачать Dildora Niyozova – Jigarlarim | Дилдора Ниёзова – ЖигарларимОфициальный сайт: http://www.rizanova.uz/ Подпишись на новые клипы http://bit.ly/RizaNovaUZRizaNova @ Google+ http://google.com/+RizaNovaUZRizaNova… Скачать Зулайхо Махмадшоева ва Фаридуни Хуршед – Ширинаки ма / Албом “Намебахшам” (2021)Telegram: https://t.me/zulaykhoofficialInstagram: https://www.instagram.com/zulaykhoofficial/#ЗулайхоМахмадшоева #ZulaykhoMahmadshoeva Скачать INSTASAMKA, MONEYKEN – ГРЯЗНЫЙ КЛУБ (Премьера клипа, 2021, prod. realmoneyken)Слушать альбом на всех платформах: http://band.link/fambizБлижайшие концерты: http://www.samkatour.com/Directed by: https://instagram.com/dshtgmtv/… Скачать дора — втюрилась (Премьера клипа, 2021)слушать альбом на всех цифровых площадках – https://bnd.lc/v9qFkрежиссер, оператор, монтаж: Семён Багиров – https://www.inst… Скачать Lana Del Rey – Chemtrails Over The Country Club (Official Video)Lana Del Rey – Chemtrails Over The Country ClubThe New Album ‘Chemtrails Over The Country Club’ – Out March 19th Pre-Order Now https://Lana.lnk.to/ChemtrailsOverTheCountryClubVDSign-up…
Скачать В Индонезии произошло мощное землетрясение, есть жертвыЧисло жертв землетрясения на индонезийском острове Сулавеси превысило 40 человек. Землетрясение магнитудо…
Скачать Мистер Бин Мультфильм так смешно > ПОЛНЫЙ ЭПИЗОД Около 1 часа > Специальная компиляция 2019 #3Мистер Бин Мультфильм так смешно ? ПОЛНЫЙ ЭПИЗОД Около 1 часа ? Специальная компиляция 2019 #3 HD. Скачать Волки и Даже Медведи Боятся Этого Дьявольского ЗверяПо вопросам авторского права, пожалуйста, свяжитесь с нами по адресу: copymanager.mn@gmail.com Реклама и … Скачать Александр Шевченко – Я тебя не буду искатьПоэт и композитор Александр Шевченко, выпустив сольный альбом “Больше ничего”, приступил к съёмкам нового клипа на … Скачать БЫВШИЕ ПОДРУГИ ВОССОЕДЕНИЛИСЬ!!! ДИАНА С ТУСЫ СРАЗУ В ШКОЛУ!!!БЫВШИЕ ПОДРУГИ ВОССОЕДЕНИЛИСЬ!!! ДИАНА С ТУСЫ СРАЗУ В ШКОЛУ!!! Instagram: … Скачать Усатые – полосатые В ДЕЛЕ! Отважные и бесстрашные домашние КОШКИ ПРОТИВ ВСЕХ!По многочисленным просьбам представляю вам ролик про таких знакомых усатых-полосатых котиков в деле! У многих … Скачать Колыбельная Майнкрафт!! Тили тили бом закрой глаза скорееМайнкрафт колыбельная песня. Скачать Какой сюрприз ??????он мне готовит. Гадание на любовь??.ВСЕМ ХОРОШЕГО ПРОСМОТРА ? МИРА? ДОБРА И ПОЗИТИВА? Гадание. Консультации: (+38) 098-59-68-198 Viber, … Скачать В Багдаде все спокойно.none Скачать Navai – Все не будет как прежде | Техно (Премьера трека 2021)Премьера трека: Navai – Все не будет как прежде (Техно) Подпишитесь на Youtube канал! Ставьте лайк и оставьте … Скачать Мультики: Дом который построил ДжекСоветский мультфильм для детейп о одноименному английскому стихотворению в переводе …

Msicend